Females On Wheels

TERNAT – WTC Feels opent seizoen dolenthousiast

TERNAT – WTC Feels opent seizoen dolenthousiast

WTC Feels (Females on Wheels), een vrouwenwielerclub uit Ternat, opende op zondag 6 maart haar wielerseizoen met een uitgebreid ontbijt en een verkennende fietstocht van 30 kilometer. Niet minder dan 34 sportieve vrouwen stonden aan de start. Een kort verslag.

Zondagochtend klokslag 9u30 stonden 34 sportieve fietsvrouwen klaar op de parking van de sportcentrum, voor hun eerste verkenningsrit van het seizoen.   De zon was amper te bespeuren, maar dat kon de pret niet bederven… De fietstocht startte vrij vlak, maar de dames mochten algauw hun beste beentje voorzetten, op enkele korte maar strakke kuitenbijters…  De dames hadden het al over de volgende rit van zondag 13 maart.
Zondag 13 maart wordt de groep in 2 gesplitst, in een “trage” groep (gemiddeld 20 km/h – afstand 35 km) en een iets snellere groep (gemiddeld 25 km/h – afstand 48 km)… Bedoeling is dat de groepen ongeveer samen aankomen, zodat ze nadien hun tocht in detail kunnen bespreken…  Samenkomen is voorzien om 9u15 op de parking aan de P. Van Cauwelaertstraat 40 – Ternat, vertrekken om 9u30 stipt.
Voor meer info : stuur een mailtje naar info@feels.be of surf naar www.feels.be, en wie weet vind je ook nog je weg naar een groep enthousiaste fietsvrouwen…
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *