Females On Wheels

Hoffelijkheid loont…ook op de fiets

Hoffelijkheid loont…ook op de fiets

[pullquote]

” Beste,

verleden zondag rond 11u/11.30u werden ik en mijn vriendin (die naast elkaar reden) op het fietspad tussen Aalst en Affligem op de Affligemdreef voorbij gestoken door een dameswielerploeg. Eerst de fietsbel, het kan dus écht, een bel op een koersfiets, daarna de vriendelijke “dank u” als ik aan de kant ging rijden om jullie door te laten en daarna de al even vriendelijke wederzijdse “goedemorgen”. Na wat opzoeking op internet denk ik jullie shirtjes te herkennen en veronderstel dat we het genoegen hadden om ons door leden van uw club te laten voorbijsteken? Indien niet, gooi deze mail dan maar in de prullenbak. Indien wel, van mijn vriendin en ik een heel erg vriendelijke dank voor jullie hele toffe spontane vriendelijke manier waarop jullie je hobby uitoefenen, jullie zijn een voorbeeld voor alle anderen!!!

Peter Van de Velde

[/pullquote]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *