Females On Wheels

TERNAT – WTC Feels opent seizoen stralend

TERNAT – WTC Feels opent seizoen stralend

WTC Feels (Females on Wheels), een vrouwenwielerclub uit Ternat, opende op zondag 2 maart haar wielerseizoen met een uitgebreid ontbijt en een verkennende fietstocht van 28 kilometer. Niet minder dan 25 sportieve vrouwen stonden aan de start. Een kort verslag.

Zondagochtend klokslag 9u30 stonden 25 sportieve fietsvrouwen klaar op de parking van de sportcentrum, voor hun eerste verkenningsrit van het seizoen. De zon stond laag aan de hemel klaar om de enthousiaste dames te voorzien van een lauwe lentewarmte… De fietstocht startte vrij vlak, maar de dames mochten algauw hun beste beentje voorzetten, op enkele korte maar strakke kuitenbijters… Maar de dames bleven enthousiast en hadden het al over de volgende rit van zondag 9 maart.

Zondag 9 maart wordt de groep in 2 gesplitst, in een “trage” groep (gemiddeld 20 km/h – afstand 35 km) en een iets snellere groep (gemiddeld 25 km/h – afstand 48 km)… Bedoeling is dat de groepen ongeveer samen aankomen, zodat ze nadien hun tocht in detail kunnen bespreken… Samenkomen is voorzien om 9u op de parking aan de P. Van Cauwelaertstraat 40 – Ternat, vertrekken om 9u15 stipt.

Voor meer info : stuur een mailtje naar info@feels.be of surf naar www.feels.be, en wie weet vind je ook nog je weg naar een groep enthousiaste fietsvrouwen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *