Females On Wheels

Mergan Feels Good Tour 2018

Mergan Feels Good Tour 2018

Op onze Mergan Feels good Tour krijgen we speciaal bezoek: een wielerteam van de VRT Nieuwsdienst.  Ze komen de wegen in en rond Asse mee verkennen. U kan onderweg meefietsen met nieuwsanker en bijna “Slimste Mens ter Wereld” Goedele Wachters, presentator van “De Afspraak” Bart Schols , televisiejournalist en radiostem Riadh Bahri, televisiejournalist Luc Pauwels, radiojournaliste Katrien Vanderschoot, publieksopwarmer en Radio 2-reporter Steven Cauwenbergh …

En ze doen dat met een missie: in mei nemen ze deel aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Ze komen dus niet alleen om te trainen, maar ook om giften in te zamelen in de strijd tegen kanker. Het VRT NWS-team zal bij de start en de aankomst wielerbandjes aanbieden voor 5€.  U krijgt er sowieso een gratis “meet & greet” en fotoshootmoment met een paar BV’s bovenop.

WTC Feels en het VRT NWS-team hoopt alvast op een overweldigende belangstelling en de steun van duizenden enthousiaste wielerliefhebbers. (1000km.be/team/vrt-nws of  facebook-pagina 1000kmvrtnws)

Voor alle details, klik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *