Fietsende dames geven startschot nieuw seizoen

Met meer dan veertig zijn ze, de vrouwen van WTC Feels. Gisterochtend gaven ze het startschot van hun nieuwe seizoen met een ontbijtbuffet en een openingsrit van 30 km.

Feels staat voor ‘Females on Wheels’. En vanaf deze maand tot eind september zullen de dames dan ook elke zondag op de fiets kruipen. Er wordt in verschillende groepen gereden, die telkens ook verschillende afstanden zullen afleggen. De dames komen elke zondagochtend om 9.30 uur samen op de parking van de Van Cauwelaertstraat in Ternat. Elke sportieve vrouw met een koersfiets of e-bike kan aansluiten. Meer informatie op www.feels.be, of info@feels.be.

Op zondag 7 mei nodigt WTC Feels de fietsende medemens uit op de eerste wielertoeristen- en familietocht ‘Mergan Feels Good Tour’, in het kader van de Bianchi Trofee, met vertrek in Mollem. (WDS)

Bron: HLN

2 reacties bij Fietsende dames geven startschot nieuw seizoen

 • feels  zegt:

  Hallo Katrien,

  Het nieuwe seizoen begint op 3 maart 2019.
  Wanneer je op deze site ons contactformulier volledig invult , mag je voor die eerste rit een uitnodiging verwachten.
  Ben je ook een MTB-er dan kan nu al starten.
  Groeten

  Anne Marie De Rybel

 • Meire  zegt:

  Wil me graag aansluiten. Kan iemand mij contacteren op gsm 0498/85 58 29? Katrien Meire

Laat een berichtje achter

Je kan de volgende HTML tag gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>